Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Generator Doladowan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Pare osob do mnie ostatnio pisalo na gg, czemu generator kodu nie dzaia, a skoro jestem takim dobrym informatykiem,czemu wam nie wytlumacze.

Juz tlumacze.

Wiekszosc z Was, drodzy userzy, jesli sciagacie, generator, ma zamiar uzyc go, wygenerowac kod, i zaplacic kodem za yang.

Jednak to nie tak.

Generator kodu, podaje losowy numer, ktory sam generuje, a nie laczy sie z baza i go otrzymuje, jak w przypadku terminali.

Osobiscie znam tylko 2 przypadki zaladowania telefonu poprzez wpisanie losowo wybranych numerow( z 2 paragonow 2 czesci zostaly skrzyzowane) i fakt, te osoby mialy wyjatkowe szczescie.

Jednak wracajac, generator kodow, moze,ale w wiekszosci nie poda dobrego kodu, bo sam nie zna, a jest pare generatorow, ktore co jakis czas wylaczaja wam komputer, gdyz jest to zwykly wirus.

Prosze Was, drodzy userzy, nie spamujcie mi na gg, z takimi problemami, oraz zastanowcie, sie, czy oplcaca sie?

Nie zalezy mi na +/- tylko na swietym spokoju na gg.

Pozdrawiam Krystian

65994253024037513199.png
Opublikowano

też znam takie generatory co maja cyfry i LITERy to zwykła ściema.Tylko czemu piszsz to w dziale metina?

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

a ja mialem takiego co mial tylko cyferki i na 4 sieci byl po kilkuset kodach ( wciagnalem w to brata :D ) doladowalem sobie konto za 10 zl ;d

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

hej mam pytanie moze ty mi pomozesz szukam jakiegos generatora kodów do ktoregos z tych gameforge, amazon, onecard, BoaCompra, ALTOVICIO, GameSultan, Sedeh, Item-Coupon. Go2Arena, RPGshop, ADC brothers, 2pay.ru , COMPUTER GAMES, QVoucher, Jesli cos wiesz to prosze o odpowiedz na pw.dzieki

Opublikowano

Tylko debile w to uwierzą.. dla autora wyrazy szacunku za to, że miał ochotę Wam wytłumaczyć sprawę z tymi generatorami.

Bez dostępu do bazy danych tych gier nie uzyskacie prawidłowych kodów doładowujących wam konta o Yangi i inne duperele.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...